Dobra berba

Ivančići, Bregovita Hrvatska

Vinarija Dobra berba, smještena u idiličnom krajoliku Ivančića blizu Jastrebarskog, predstavlja spoj inovativnosti i tradicionalne strasti za vinom. Uz niz kvalitetnih vina, ova se vinarija ističe svojim jedinstvenim pristupom proizvodnji i distribuciji, nudeći autentične okuse lokalnog terroira.
Essence of Croatia | Croatian Winemakers | Dobra Berba | #essenceofcroatia #croatianwinemakers #winemakers #winelovers🍷 #travel #heritage #croatianwineries #wineries #grape #croatia🇭🇷 #plesivica #plešivica #plesivicawine
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

Kada je 2013. godine pokrenuta vinarija Dobra berba, osnovana je s vizijom da tržištu ponudi nešto novo i drugačije. 

Prvi korak ka ostvarenju te vizije bio je predstavljanje Zimskog kuhanog vina na zagrebačkom Adventu, gdje je odmah osvojilo srca posjetitelja svojom inovativnošću i kvalitetom. Ovaj proizvod, koji je brzo postao simbol zimskih događanja u Hrvatskoj, samo je bio uvod u širu priču o vinima koja su uslijedila.

 

Vinarija danas broji šestero zaposlenih, od kojih četvero ima visokoškolsko obrazovanje, te niz vanjskih suradnika. Rad na dvije lokacije i vlastita distribucija osiguravaju kontinuiranu kvalitetu poslovanja i proizvoda.

 

Inovacija i kvaliteta nastavili su biti ključne riječi u razvoju vinarije Dobra berba. U 2017. godini, pokrenut je projekt proizvodnje pjenušca Piena, proizvedenog charmat metodom od lokalnih sorti. Piena je odmah postala tržišni hit, potvrđujući da Dobra berba ne samo prati trendove, već ih i postavlja.

 

Kroz kontinuirana ulaganja u opremu, obrazovanje djelatnika i istraživanje novih tehnologija, vinarija Dobra berba osigurava da njezini proizvodi uvijek održavaju najvišu razinu kvalitete. Ova filozofija omogućava Dobroj berbi da ostane na vrhu u svijetu vina, čineći svako vino ne samo proizvodom, već i pričom koja čeka da bude ispričana. 

Gdje se nalazimo

Odabir regije